Dienstverlening

Redliner is een flexibele en veelzijdige partner in elke fase van uw technische project, inzetbaar wanneer en waar dat nodig is. Als projectconsultant of bijvoorbeeld als tijdelijke versterking. Of om het gehele project intern en extern op de rit te zetten en te begeleiden. Hieronder vindt u onze expertises.

Projectmanagement

Leidinggeven aan projectteam:

  • het projectteam van de opdrachtgever of
  • extern ingehuurde bedrijven of specialisten of
  • een combinatie hiervan.

Vormgeven en sturing van werkprocessen binnen het project, Bewaking van de voortgang op basis van de bekende aspecten (tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie) en de 3 basis documenten voor ieder project: Scope, Planning, Budget. Redliner kan ook het risicomanagement als onderdeel van een projectmanagement opdracht uitvoeren.

Offerte beoordeling

Redliner bestudeert offerte aanvragen en bijbehorende specificaties. De resultaten kunnen worden gebruikt als input voor de calculatie,  de offerte en het uiteindelijke contract.

Voordeel voor de opdrachtgever is dat zijn/haar verkoop afdeling wordt ontlast en dat veel aandacht kan worden besteed aan de inhoudelijke beoordeling van de aanvraag. Ook wordt er met een frisse blik naar het proces van bestuderen, calculeren en aanbieden gekeken.

Op deze manier wordt een goede samenhang gerealiseerd tussen aanvraag,  ontwerp, calculatie en offerte.

Uitbesteden en inkoop

Redliner kan (delen van) projecten uitbesteden. Voorkomende activiteiten zijn het opstellen van specificaties tbv uitbestedingen, leveranciersselecties, offerte aanvragen, begeleiden van uitbestedingsopdrachten, material tracking, afnames bij onderaannemers.

Inspectie, Verpakken & Logistiek

Bij projecten waarin door de koper uitvoerige eisen worden gesteld aan inspectie, verpakken, documenten en logistieke organisatie kan Redliner worden ingeschakeld om dit te coordineren. Deze activiteit kan ook als onderdeel van een projectmanagement opdracht worden uitgevoerd.